tiistai 22. marraskuuta 2011

Hyvin menee mutta menköön

Ihanaa. Hely on hoksannut, että ulkoilu onkin ihan mukavaa puuhaa eikä se villapaitakaan pahitteeksi ole, jos ulkona on pakkasta. Nyt pääsemme tassuttelemaan pitkin Vaajakoskea ja sunnuntaina tulikin pyörähdettyä joulumyyjäisissä Vaajakosken vanhalla asemalla. Siellä meitä tuli vastaan iäkkäämpi rouva lyhytkarvaisen collien kanssa ja heti Helyn nähdessään hän veti koiransa lähelleen ja tuumasi, että "siinä onkin kunnon tappelupukari". Helyn kanssa vähän ihmeteltiin reaktiota mutta tähän alkaa jo tottua...Helyn suloinen nassu näyttää jonkun mielestä siltä, että se haluaisi ilman muuta tapella.

Eilen illalla oltiin taas treenaamassa pentukoulussa. Tällä kertaa harjoiteltiin kontaktin ja luoksetulon lisäksi edellisen kerran läksyä eli maahanmenoa sekä uutena asiana sivulle tuloa. Hely on innokas touhuamaan ja tekee namien eteen melkeinpä mitä vaan. Eilen tosin namit olivat normaalia vaatimattomammat, joten välillä Hely herpaantui katselemaan muidenkin suorituksia. Kaiken kaikkiaan kuitenkin Hely on erittäin oppivainen ja aktiivinen oppilas, olen oikein tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt sen koulutettavuuteen.

Kävelyretkien ja tokotreenaamisen lisäksi Helyn päivät täyttyvät leikistä, rapsutteluista, sylittelyistä ja omien tai naapurien koirien kanssa painimisesta. Välillä syödään kupu täyteen murkinaa ja otetaan maha pystyssä päiväunia omassa häkissä; sitten jaksaa taas kakkia ja juosta ympäriinsä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti