tiistai 25. lokakuuta 2011

Hely töissä

No ei tietenkään oikeasti töissä vaan työelämään tutustumassa elikkäs sosiaalistumassa emännän ja isännän työpaikoilla. Ensin käytiin terveysasemalla. Tehtiin pissat ja kakat ennen lähtöä ja sovittiin, että käyttäydytään siivosti eikä purra äidin työkavereita eikä varsinkaan omalääkäriä. Porukka oli sopivasti ruokatauolla, kun Hely pölähti taukohuoneeseen hakemaan uusia tuttavuuksia. Omituista porsasta ihasteltiin ja ihmeteltiin, hammaslääkäri taisi rakastuakin pikkuisen. Hely oli oikein kiltisti, kuinkas muutenkaan, ja sai kutsun tulla uudelleenkin.

Illalla sitten matka vei isännän kanssa isännän työpaikalle painotalo Keskisuomalaiseen. Sielläkin neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti ja sosiaalisesti mutta hätä iski kesken kaiken eikä auttanut muu kuin tehdä pissat lattialle. Noh, mitäs unohti isäntä pissattaa kotoa lähtiessä.

Lisäksi tänään vielä leikittiin naapurin Apon kanssa eli työntäyteinen päivä takana kun on pitänyt olla niin sosiaalinen koko päivän :) Huomenna vaan chillaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti